Luminița a pierdut 126 kg datorită Metodei Natur House - Natur House

Luminița a pierdut 126 kg datorită Metodei Natur House

Avem deosebita plăcere să v-o prezentăm pe Luminița în vârstă de 51 de ani, care este pacienta noastră din 2017. Din noiembrie 2017 și până în iunie 2020, Luminiță a reușit să slăbească 126 kilograme, datorită Metodei Natur House și a perseverenței cu care a mers spre rezultatul mult dorit. 

La prima consultație în centrul Natur House București Mărgeanului, Luminița avea 195 de kilograme. Specialiștii noștri au evaluat toate particularitățile și obiceiurile alimentare ale Luminiței și au stabilit: un plan alimentar personalizat și suplimente alimentare naturale din plante, legume și fructe, potrivite pentru cazul Luminiței.

Monitorizările săptămânale gratuite au ajutat-o și mai mult pe Luminița să își găsească forțe și motivație pentru a continua să meargă spre visul său.

După 2 ani de monitorizare în centrul Natur House, Luminița și-a atins obiectivul, și-a recăpătat încrederea în sine, este plină de energie, fericită că a ieșit învingătoare din lupta cu cele 126 kilograme.

Dacă povestea Luminiței te inspiră și ai vrea și tu să-ți urmezi visul și să slăbești, haide în centrul Natur House la o consultație gratuită cu nutriționiștii noștri, care îți vor oferi toate informațiile necesare despre Metoda Natur House.

➡ Nutriționiștii Natur House oferă consultații săptămânale gratuite pe toată perioada dietei  

➡ Toate produsele utilizate ca adjuvanți în dieta alimentară sunt suplimente alimentare naturale 

➡ Metoda se adaptează stilului tău de viață și nu vei simți senzația de foame sau de frustrare

Găsește cel mai apropiat centru Natur House și programează-te!