Înghețată Naturtrufas - Natur House
Înghețată Naturtrufas

Înghețată Naturtrufas

Ingrediente

  • 1 plic de budincă Slimbel de Ciocolată;
  • 200 ml lapte semidegresat;
  • 1 plic de Levanat Transit;
  • 1 linguriță de Pecva Liquido (25 picături);
  • 3 plicuri de Apinat Cacao;
  • 6 sau 8 biscuiți Fibroki Cacao.

Rețeta

Amestecați plicul de budincă SLIMBEL cu 200 ml lapte semidegresat. Adăugați plicul de LEVANAT TRANSIT și PECVA LIQUIDO. De asemenea, amestecații biscuiții FIBROKI CACAO zdrobiți anterior.

Compoziția obținută se pune în frigider sau la congelator până ce capătă o textură mai densă. Din aluatul obținut formați, cu ajutorul a 2 lingurițe, niște bile pe care le băgați din nou în congelator pentru a se întări.

După ce s-au întărit bine, treceți-le prin APINAT CACAO. Se servesc reci.

Aportul caloric 177 kcal (4-5 trufe), 25% proteine, 18% lipide, 57% carbohidrați.

  • Dificultate: ușoară