Înghețată Naturtrufas

Înghețată Naturtrufas

Ingrediente:

  • 1 plic de budincă Slimbel de Ciocolată
  • 200 ml lapte semi-degresat
  • 1 plic de Levanat Transit
  • 1 linguriță de Pecva Liquido (25 picături)
  • 3 plicuri de Apinat Cacao
  • 6 sau 8 biscuiți Fibroki Cacao

Rețeta

Mod de preparare:

Amestecați plicul de budincă SLIMBEL cu 200 ml lapte semi-degresat. Adăugați plicul de LEVANAT TRANSIT și PECVA LIQUIDO. De asemenea, amestecații biscuiții FIBROKI CACAO zdrobiți anterior.

Compoziția obținută se pune în frigider sau la congelator până ce capătă o textură mai densă. Din aluatul obținut formați, cu ajutorul a 2 lingurițe, niște bile pe care le băgați din nou în congelator pentru a se întări.

După ce s-au întărit bine, treceți-le prin APINAT CACAO. Se servesc reci.

Aportul caloric 177 kcal (4-5 trufe), 25% proteine, 18% lipide, 57% carbohidrați.

Dificultate: ușoară

Pofta bună!

4 Reply on “Înghețată Naturtrufas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top Img