Iepure cu busuioc - Natur House
iepure cu busuioc

Iepure cu busuioc

Ingrediente

  • 4 pulpe de iepure;
  • 4 roșii;
  • 1 crenguță de busuioc proaspăt;
  • 250 ml vin alb sec;
  • 150 g ceapă;
  • 3 căței de usturoi;
  • 3 linguri de ulei de măsline;
  • Sare și piper.

Rețeta

1. Spălăm bine pulpele de iepure, după care le punem într-o cratiță împreună cu uleiul și ceapa tocată mărunt și le lăsăm la înăbușit puțin;

2. Între timp tocăm roșiile, usturoiul, busuiocul și le adăugăm peste pulpe;

3. Turnăm și vinul în cratiță și le lăsăm să fiarbă la foc mic, timp de 45 min;

4. Adăugăm sare și piper, după gust;

5. Se servește cu busuioc proaspăt presărat pe deasupra.

Poftă bună!

2 comentarii

  1. Buna seara !
    Rețeta pare interesantă și coincide cu concepția mea privind combinația de ingrediente.
    Va mulțumesc Dna Gabriela.
    O voi prepara imediat ce găsesc carne de iepure.

    1. Bună ziua. Ne bucurăm că vi se pare interesantă rețeta.

Lasa un comentariu