Ingrediente:
- 4 pulpe de iepure
- 4 roșii
- 1 crenguță de busuioc proaspăt
- 250 ml vin alb sec
- 150 g ceapă
- 3 căței de usturoi
- 3 linguri de ulei de măsline
- Sare și piper
Rețeta
Mod de preparare:
Spălăm bine pulpele de iepure, după care le punem într-o cratiță împreună cu uleiul și ceapa tocată mărunt și le lăsăm la înăbușit puțin;
Între timp tocăm roșiile, usturoiul, busuiocul și le adăugăm peste pulpe;
Turnăm și vinul în cratiță și le lăsăm să fiarbă la foc mic, timp de 45 min;
Adăugăm sare și piper, după gust;
Se servește cu busuioc proaspăt presărat pe deasupra.
Poftă bună!
Buna seara !
Rețeta pare interesantă și coincide cu concepția mea privind combinația de ingrediente.
Va mulțumesc Dna Gabriela.
O voi prepara imediat ce găsesc carne de iepure.
Bună ziua. Ne bucurăm că vi se pare interesantă rețeta.