Iepure cu busuioc

iepure cu busuioc

Ingrediente:

  • 4 pulpe de iepure
  • 4 roșii
  • 1 crenguță de busuioc proaspăt
  • 250 ml vin alb sec
  • 150 g ceapă
  • 3 căței de usturoi
  • 3 linguri de ulei de măsline
  • Sare și piper

Rețeta

Mod de preparare:

Spălăm bine pulpele de iepure, după care le punem într-o cratiță împreună cu uleiul și ceapa tocată mărunt și le lăsăm la înăbușit puțin;

Între timp tocăm roșiile, usturoiul, busuiocul și le adăugăm peste pulpe;

Turnăm și vinul în cratiță și le lăsăm să fiarbă la foc mic, timp de 45 min;

Adăugăm sare și piper, după gust;

Se servește cu busuioc proaspăt presărat pe deasupra.

Poftă bună!

2 Reply on “Iepure cu busuioc

  • Buna seara !
    Rețeta pare interesantă și coincide cu concepția mea privind combinația de ingrediente.
    Va mulțumesc Dna Gabriela.
    O voi prepara imediat ce găsesc carne de iepure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top Img