27
Ingrediente
Rețeta
Mod de preparare:
Spălăm pieptul de pui și îl tăiem în cubulețe. Peste punem sare, piper, sucul de lămâie și le lăsăm la macerat timp de 30 de minute.
Încălzim cuptorul la 200 de grade C.
Curățăm dovleacul, îl spălăm și îl tăiem în cubulețe. Îl asezonăm și îl punem în tava cuptorului pe hârtie de copt.
Surgem pieptul de pui după care îl așezăm pe bețele de frigărui. Stropim frigăruile cu ulei de măsline și le punem pe grill timp de 8 minute, întorcându – le pe toate părțile.
Luăm frigăruile de pe grill și le așezăm în tava de cuptor alături de dovleac, le stropim cu puțin ulei și le băgăm la cuptor 20 de minute.
Spălăm și zvântăm frunzele de rucola, apoi le așezăm pe farfurii și peste punem dovleacul și frigăruile.
Pofta buna!