Ficăței de pui la cuptor cu sos de roșii

Ingrediente:

  • ficăței de pui 1kg
  • ulei de măsline – 3 linguri
  • apă plată – 120 ml
  • sos de roșii – 300 ml
  • usturoi – 3 căței
  • sare
  • piper
  • cimbru – 2 crenguțe
  • pătrunjel verde

Rețeta

Mod de preparare:

Spălăm ficățeii și îi lăsăm în apă rece 10 minute. Apoi, îi punem la scurs. Pregătim un vas termorezistent, punem ficățeii, ulei de măsline și apa și îi băgăm la cuptor, la 220°C, timp de 30 de minute. Îi scoatem, adăugăm sosul de roșii, usturoiul, condimentăm cu sare și piper și adăugăm și crenguțele de cimbru. Introducem din nou la cuptor la 180°C, timp de 30 – 35 minute. Când sunt gata, îi scoatem, presărăm pătrunjel proaspăt și putem servim cu mămăligă caldă.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top Img