Culoarea și dimensiunea farfuriei cresc pofta de mâncare? - Natur House

Culoarea și dimensiunea farfuriei cresc pofta de mâncare?

Știai că mărimea farfuriilor este în relație directă cu cantitatea de alimente pe care o consumăm? Avem tendința de a mânca mai mult dintr-o farfurie de dimensiuni mai mari și vice versa. Aceeași idee poate fi spusă și cu alte cuvinte. Mai exact, aceeași cantitate de mâncare ni se poate părea îndestulătoare dintr-o farfurie mai mică, dar insuficientă dintr-o farfurie mai mare. Așadar, în timpul unui proces de slăbire, trebuie să-i acorzi o mare atenție și acestui aspect.

Să nu uităm nici de culoarea farfuriei sau a platoului de pe care servim felul de mâncare. Te invităm la un exercițiu de imaginație. Avem două porții de paste, una cu sos roșu, cealaltă cu sos alb, dar ambele porții sunt servite pe farfurii roșii. Care porție crezi că se va termina prima? Da, ați ghicit, pastele cu sos roșu. Și astfel, ajungem la ideea care susține că dacă farfuria și alimentele au aceeași culoare, este mai dificil să îți dai seama cât mănânci exact.

Concluzia este cât se poate de simplă: ai grijă mare la ce farfurii îți cumperi. Iar dacă îți dorești să deții în totalitate controlul asupra dietei tale alimentare, află mai multe despre produsul nostru Chitosan, care reduce absorbția conținutului de grăsimi și crește starea de sațietate.

Te așteptăm în centrul Natur House din orașul tău pentru mai multe informații despre cum poți pierde din greutate în mod sănătos și eficient.