Cât de importantă este motivarea de sine în procesul de slăbire - Natur House

Cât de importantă este motivarea de sine în procesul de slăbire

Gândul de a începe un proces de slăbire poate da mari bătăi de cap, tocmai de aceea, majoritatea aleg să se complacă în situația în care se află sau încep, dar renunță pe parcurs. 

Secretul constă în motivarea de sine. Din această cauză, totul pornește de la modul în care gândești și modul în care reușești să tragi de tine în direcția cea bună. Iată câteva modalități prin care poți face asta fără să întâmpini dificultăți.

 

➡ Cel mai important este să îți definești clar motivele pentru care vrei să slăbești. Scrie-le, iar apoi citește-le zilnic pentru ca nimic să nu intervină între tine și planurile tale.

➡ Când vine vorba de nutriție, este esențial ca planul tău alimentar să se potrivească stilului tău de viață. Iar aici vorbim atât despre gusturi personale și disponibilitate, cât și despre buget și stil de viață. Programează-te la o consultație gratuită în cel mai apropiat centru Natur House din orașul tău, iar nutriționiștii noștri îți vor crea un plan alimentar personalizat în funcție de nevoile tale.

➡ Pentru a-ți urmări progresele, dar și pentru a ține o evidență a impedimentelor care pot apărea pe parcurs, îți recomandăm să ții un jurnal alimentar.

➡ De asemenea, pentru a te menține încrezătoare și optimistă, răsfață-te din când în când. Sărbătorește-ți succesul și oferă-ți recompense: fă-ți o programare la un salon de îngrijire, mergi la un film sau înscrie-te la cursuri de gătit sănătos.

➡ Vorbește și gândește cât mai pozitiv. Nu uita să te menții permanent pe partea roz a situației. Cu toate acestea, nu pretinde perfecțiune și iartă-te dacă, din când în când, mai ai câte o abatere și nu te poți abține de la prăjitura preferată.

➡ În ceea ce privește mișcarea, găsește seturi de exerciții care să îți facă plăcere executându-le, iar dacă ești un iubitor de animale, aceasta poate fi ocazia perfectă să îți cumperi un câine. Acest nou prieten va fi un motiv în plus pentru a ieși la plimbare sau la alergat dimineața în parc.

 

Nu uita că procesul de slăbire este unul lung, presărat cu tot felul de piedici. Punând în aplicare sfaturile de mai sus, nu faci decât să îți construiești o gândire sănătoasă care să îți aducă motivația de care ai nevoie. Te vei simți mai bine ca niciodată, iar succesul final te va copleși de satisfacție.

Îți ținem pumnii și îți amintim ca nutriționiștii Natur House sunt la dispoziția ta, vino la o consultație gratuită în cel mai apropiat centru din orașul tău!