Cartofi dulci cu parmezan și busuioc

Cartofi dulci cu parmezan și busuioc

27

Ingrediente

  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 lingurițe usturoi tocat mărunt
  • 2 lingurițe busuioc proaspăt tocat
  • 3 buc cartofi dulci
  • piper după gust
  • sare după gust
  • 0,5 legatură pătrunjel proastăt
  • 2 linguri parmezan

Rețeta

Mod de preparare:

● Spălați, curățați și tăiați cartofii felii subțiri.
● Pregătiți marinada astfel: într-un bol, adaugați uleiul, usturoiul și busuiocul și amestecați cu ajutorul unui tel. Adăugați cartofii tăiați felii și îi învârtiți-i bine pentru a fi siguri că sunt acoperiți uniform.  Asezonați cu piper.
● Pregătiți o tavă tapetată cu hârtie de copt și puneți cartofii în ea. Băgați la cuptor, la 200°C timp de 20 minute.
● După 10 minute îi intoarceți și îi băgați din nou la cuptor. După ce s-au copt, îi asezonați cu sare și îi presărați cu parmezan și pătrunjel.

Pofta buna!

Lasa un comentariu