Budincă de dovlecei

Ingrediente:

  • 500 g dovlecei
  • 3 ouă
  • 250 g brânză de vaci light
  • 50 g brânză 20% grăsime
  • 2 fire de ceapă verde
  • Coriandru
  • Nucșoară
  • Piper și sare

Rețeta

Mod de preparare:

Pasați cu mixerul jumătate din dovlecei împreună cu ouăle, brânza slabă, coriandru, nucșoara, sarea și piperul.

Compoziția obținută amestecați-o cu cealaltă jumătate de dovlecei tăiate felii.

Ungeți un vas termorezistent cu puțin ulei, puneți amestecul rezultat și coaceți la cuptor , la foc potrivit pentru o oră.

La sfârșit , puneți pe deasupra felii de brânză cu 20 % grăsime pentru a se gratina.

Se presară peste ceapă verde tăiată mărunt și se servește cu sos de roșii.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *