Budincă de dovlecei

Budincă de dovlecei

Ingrediente

    • 500 g dovlecei

    • 3 ouă

    • 250 g brânză de vaci light

    • 50 g brânză 20% grăsime

    • 2 fire de ceapă verde

    • Coriandru

    • Nucșoară

    • Piper și sare

Rețeta

Mod de preparare:

Pasați cu mixterul jumătate din dovlecei împreună cu ouăle, brânza slabă, coriandru, nucșoara, sarea și piperul.

Compoziția obținută amestecați-o cu cealaltă jumătate de dovlecei tăiate felii.

Ungeți un vas termorezistent cu puțin ulei, puneți amestecul rezultat și coaceți la cuptor , la foc potrivit pentru o oră.

La sfârșit , puneți pe deasupra felii de brânză cu 20 % grăsime pentru a se gratina.

Se presară peste ceapă verde tăiată mărunt și se servește cu sos de roșii.

 

Poftă bună!