Ingrediente:
Rețeta
- Încălzește cuptorul la 220 de grade Celsius și pregătește o tavă în care așezi hârtia de copt.
- Curăță, spălă și tăie în cubulețe dovleacul. Într-un bol mediu, amestecă bucățile de dovleac cu 1 linguriță de ulei de măsline, un praf de sare și un praf de piper. Așază cubuletele de dovleac în tavă, apoi lasă-le la copt timp de 15 minute, timp în care le întorci o dată.
- Scoate cubulețele de dovleac din cuptor și lasă-le deoparte.
- Introdu în cuptor fileurile de somon. Cât timp aștepți să se gătească somonul, poți să pregătești dressingul.
- Pentru dressing, amestecă puțină zeamă de lămâie, 3 linguri de ulei de măsline, cățeii de usturoi, tarhonul și muștarul.
- Într-un bol mare, amestecă baby spanacul cu puțin oțet vinaigrette.
- Pune într-o farfurie o porție de baby spanac, apoi așează somonul și câteva cubulețe de dovleac.
Suplimentar, poți sa mai adaugi puțin oțet vinaigrette.