Terina cu brânză și somon afumat - Natur House

Terina cu brânză și somon afumat

Ingrediente

  • 400 g de somon afumat – de preferat felii mai groase
  • 100 g de cremă de brânză de vaci
  • 100 g de brânză feta
  • 2 linguri de pătrunjel și mărar verde tocate
  • 1 lingură din următorul amestec de condiment: oregano, busuioc, nucșoară, piper-opțional

Rețeta

Desfă fâșii somonul. Alege forma în care vrei să faci terina, de preferat o formă de cozonac, sau un vas lung. Amestecă brânza cu condimentele. Așează în vas hârtie de copt sau folie de aluminiu. Tapetează tava cu fâșii de somon, lăsând părți mari în afară. Umple cu cremă de brânză, apăsând ușor cu o lingură, și acoperă cu restul de somon. Lasă vasul la frigider peste noapte. Servește terina tăiată felii subțiri. Poftă bună!