Natur House deschide două noi centre în București - Natur House

Natur House deschide două noi centre în București

Natur House România anunță deschiderea a două noi centre de nutriție și dietetică în municipiul București. Acestea vor fi localizate în sectorul 4, pe Calea Văcărești, respectiv în sectorul 6, pe Bulevardul Uverturii.

Cu o prezență puternică la noi în țară, însumând peste 50 de centre în principalele orașe ale țării, Natur House sosește în întâmpinarea cerințelor clienților săi, prin deschiderea a două noi locații în municipiul București, în luna octombrie 2016.

Având o populație de aproape 1.700.000 de persoane, Bucureștiul este zona în care sosesc cele mai multe solicitări pentru serviciile oferite de centrele Natur House. Astfel, în capitală se regăsesc în total 7 centre Natur House, în locații cât mai accesibile.

În privința noilor locații, este vorba despre centrul Natur House din sectorul 4, aflat pe Calea Văcărești și despre centrul Nature House din sectorul 6, aflat pe Bulevardul Uverturii. Ambele centre beneficiază de prezența unor nutriționiști cu experiență în domeniu, care oferă aceleași servicii de calitate caracteristice întregii rețele de centre Natur House:

  • Stabilirea unor planuri alimentare personalizate în urma unor consultații;
  • Recomandarea suplimentelor alimentare cele mai potrivite ca adjuvanți la planul alimentar respectiv;
  • Monitorizare și consiliere săptămânală pe tot parcursul programului.

Cui se adresează centrele Natur House?

Atât cele două noi centre deschise în București, cât și toate centrele din țară se adresează tuturor persoanelor care au probleme cu greutatea și care își doresc să adopte o dietă sănătoasă. MetodaNatur House se adresează inclusiv copiilor cu vârsta de peste 6 ani.

Din păcate, stilul de viață al omului modern, caracterizat prin sedentarism, dietă dezechilibrată, consumul alimentelor procesate în proporție ridicată și abuzul de grăsimi, sare și zahăr își lasă amprenta asupra corpului.

Supraponderabilitatea este un factor de risc pentru apariția mai multor afecțiuni, printre care boli cardio-vasculare, diabet, afecțiuni renale sau afecțiuni hepatice. Astfel, centrele Natur House se adresează persoanelor care își doresc să adopte un stil de viață sănătos pe termen lung. Pe lângă dietă, clienții Natur House primesc și infomațiile necesare pentru a menține stilul de viață abordat pe termen lung.

Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, fiind de peste 20 de ani alături de milioanele de persoane din peste 40 de țări care au învățat să adopte un stil de viață sănătos, prin diete personalizate și cu ajutorul suplimentelor naturale.

 

Natur House România

Sediul Central

Adresa: Sibiu, Str. Distribuției nr. 2

Tel.: 0369/448.925

email: office@natur-house.ro