Ce mâncare să luăm cu noi pe plajă?

Ce mâncare să luăm cu noi pe plajă?

Când vine vorba de bagajul pentru plajă, protecția solară, pălăria și costumul de baie sunt nelipsite, dar te-ai gândit vreodată ce mâncare să îți iei pe plajă?
Este puțin complicat să găsești alimente propice pentru plajă. Nisipul în acest caz este un inamic crunt. Gândește-te numai că îți aduci batonul cu miere și el o să fie automat un magnet de nisip.
Dar, cu toate acestea, există câteva opțiuni excelente atunci când vine vorba de alimente pe plajă. Păstrați aceste alegeri în minte, indiferent dacă mergeți pentru o gustare gustoasă sau o masă completă.

  1. Frigărui – poți să fii creativ și să combini fructele tale preferate ori câteva legume cu carne. Este o mâncare uscată și foarte ușor de manevrat. În plus nu vei face prea multă mizerie.
  2. Couscous – este un aliment care se comportă foarte bine la căldură și poate fi combinat cu câteva legume.
  3. Batoanele – Indiferent dacă vrei ceva dulce sau savuros, un baton este un mod rapid și sănătos pentru gustări. Iată câteva sugestii disponibile în mai multe arome: https://natur-house.ro/produse/alimentar/baritas-slimbel-sistem/
  4. Ouă fierte – sunt foarte simplu și rapid de făcut. Ușor de clătit în cazul în care apare vreo furtună de nisip. Se pot servi calde sau reci.
  5. Sandwich-urile – sunt minunate, dar nisipul are un mod amuzant de a se prinde în pâine. Ambalajele, pe de altă parte ajută foarte mult.
  6. Smoothie – dacă ai un termos izolant trebuie doar să îți faci un smoothie din câteva fructe și apoi să îl savurezi în compania valurilor
  7. Mix de fructe uscate și semințe – un combo delicios și sățios, bogat în vitamine.