Adio kilograme cu Metoda Natur House - Natur House

Adio kilograme cu Metoda Natur House

Dacă te-ai plictisit de diete miraculoase, te preocupă sănătatea ta, ai nevoie de o schimbare și îți dorești să te simți mai bine, centrul Natur House este locul ideal pentru tine.

Aici vei avea parte de sfaturi pentru o alimentație gustoasă și sănătoasă și vei fi monitorizat săptămânal de nutriționistul tău. Acest lucru va duce la rezultate din prima săptămână, iar tu vei fi surprins de cât de bine te simți.

 

Metoda Natur House se bazează pe trei mari componente:

  • Plan Alimentar Personalizat 

– evaluarea obiceiurilor alimentare

– definirea greutății – obiectiv și realizarea planului tău alimentar personalizat ținând cont de necesitățile dumneavoastră, de vârstă, sex, activitatea fizică desfășurată, starea de sănătate, preferințe culinare.

  • Monitorizare Săptămânală Gratuită 

– o dată pe săptămână în perioada de pierdere în greutate

– o dată la două săptămâni în perioada de stabilizare

  • Suplimente Alimentare Naturale din Plante, Fructe și Legume 

– recomandarea nutriționistului în ceea ce privește suplimentele alimentare necesare

– suplimentele Natur House sunt naturale și completează planul alimentar pentru obținerea celor mai bune rezultate

 

Nutriționistul tău, expert în reeducare alimentară, îți va deveni cel mai bun prieten în procesul de pierdere a kilogramelor în plus. Acesta îți va oferi un plan alimentar personalizat însoțită de produse adjuvante, în vederea atingerii greutății sănătoase, dar și motivație și atenție constantă. 

Metoda Natur House  este ideală și pentru clienții cu program încărcat, cu muncă de birou, cu nivel de stres ridicat sau cu puțin timp liber, deoarece se va adapta stilului fiecăruia de viață, fără a simți senzația de foame sau frustrare.

Acum e momentul să îți redobândești încrederea de sine și să te simți bine în corpul tău.

Echipa Natur House te așteaptă cu brațele deschise; tot ce trebuie să faci este să suni sau să trimiți un e mail direct la centrul NaturHouse și să soliciți o programare gratuită. Mai multe informații despre cel mai apropiat centru Natur House, găsiți pe https://natur-house.ro/centru/ la centru.