Echipa Natur House România participă la Maratonul Internațional Sibiu 2018 - Natur House

Echipa Natur House România participă la Maratonul Internațional Sibiu 2018

Natur House România se alătură Maratonului Internațional Sibiu, desfășurat pe data de 26 mai 2018, prin intermediul unei echipe care va susține una din cauzele înscrise în competiție. Echipa Natur House România va participa la cursa de 5 km pentru susținerea cauzei „Ne pregătim pentru viațăʺ.

Participarea la Maratonul Internațional de la Sibiu face parte din calendarul de evenimente susținute de către Natur House România, în contextul promovării unui stil de viață sănătos în rândul tuturor categoriilor de vârstă și al implicării în proiectele și inițiativele cu impact pozitiv în viața comunității.

Natur House România susține proiectul „Ne pregătim pentru viațăʺ

Cauza pe care echipa Natur House România o va susține în cadrul Maratonului Internațional de la Sibiu este „Ne pregătim pentru viațăʺ, un proiect inițiat de asociația WeHelp! Cu ajutorul fondurilor colectate, copiii din medii sociale defavorizate vor putea beneficia de o tabără educativă, în cadrul căreia vor dobândi competențe practice care îi vor pregăti pentru viață. Tabăra educativă va fi oganizată pentru 15 copii care fac parte din programul „Ajută copiii din familii sărace să meargă la școală.ʺ

Totodată, inițiativa își propune să contribuie la prevenirea și combaterea abandonului școlar, prin intermediul unui training organizat pentru părinți, astfel încât aceștia să conștientizeze cât de importantă este școala pentru copii și continuarea studiilor.

Prin acest demers, Natur House România se implică activ în viața comunității locale din Sibiu susținând o inițiativă a căror beneficiari sunt copiii din familiile defavorizate. Avem convingerea fermă că tot ceea ce facem astăzi, contează pentru generațiile de mâine.

Echipa Natur House la Maratonul Internațional Sibiu

Maratonul de la Sibiu, aflat la  cea de-a șaptea ediție a reunit anul trecut aproximativ 3.300 de alergători, susținuți de 4.000 de donatori, cu ajutorul cărora au fost strânse fonduri pentru 21 de cauze ale comunității sibiene.

Această competiție sportivă a fost inițiată după modelul Maratonului de la Londra, unul dintre cele mai mari evenimente de strângeri de fonduri din lume. Maratonul de la Sibiu este un eveniment filantropic sportiv de amploare, în care se reunesc bucuria de a dărui, solidaritatea și promovarea mișcării în detrimentul sedentarismului.

Viața sedentară are numeroase repercursiuni negative asupra sănătății. Este un factor important care favorizează apariția excesului de greutate și a obezității, influențează metabolismul și accelerează îmbătrânirea prematură. Potrivit unor statistici recente, peste 50% din populația României este supraponderală, iar sedentarismul este unul dintre principalii factori care influențează luarea în greutate.

În acest context,  Maratonul Internațional de la Sibiu este un eveniment pe care îl susținem pentru a promova beneficiile alergării și ale mișcării în general, ca parte a unui stil de viață sănătos.

Pentru a afla mai multe informații despre adoptarea unui stil de viață sănătos, prin intermediul unei alimentații echilibrate și a mișcării zilnice, persoanele interesate se pot adresa nutriționiștilor prezenți în oricare din cele peste 70 de centre Natur House din țară.

Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, fiind de peste 25 de ani alături de milioanele de persoane din peste 30 de țări care au adoptat un stil de viață sănătos, prin diete personalizate și cu ajutorul suplimentelor naturale.

Natur House România

Sediul Central

Adresa: Sibiu, Str. Distribuției nr. 2

Tel.: 0369/448.925

email: office@natur-house.ro