Imunitate - Natur House

Imunitate

Nu lăsa greutatea să-ți afecteze viața

Sistemul imunitar este apărarea noastră împotriva atacurilor potențiale de virusuri și bacterii. În mod normal, sistemul imunitar caută îndepărtarea sau distrugerea corpurilor străine nesănătose sau nefavorabile sănătății, pătrunse în organism (agenți patogeni), cât și distrugerea unor structuri proprii dăunătoare, alterate. Cu Natur House poți învăța să mănânci în mod corespunzător și, prin utilizarea de produse specifice, poți îmbunătăți starea ta de bine.

Calculează greutatea ideală

Găsește cel mai apropiat centru Natur House!

null

Odihna ajută corpul nostru să își recupereze energiile și să consolideze activitatea sistemului imunitar. Lipsa de somn și de odihnă poate provoca o stare de stres pentru corpul nostru, împiedicând funcționalitatea sistemului imunitar și accelerând procesul de inflamare. Acest lucru creează o combinație care ne expune riscului de boli.

Îți dorești să fii din nou în formă? Găsește cel mai apropiat centru Natur House de tine și rezervă o consultație

Vrei să cunoști produsele Natur House ideale pentru imunitate?

null

La fel ca dieta sănătoasă, exerciţiile fizice pot ajuta la menținerea sănătății și totodată la păstrarea unui sistem imunitar sănătos. Acestea pot contribui, de asemenea, în mod direct la îmbunătățirea circulaţiei, permiţând celulelor și substanțelor imune să se miște liber în organism, pentru a-și face bine treaba.

Descoperă rețete gustoase și sănătoase, aprobate de consultanții Natur House

DESCOPERĂ
null

Elimină sau redu fumatul, este un complice al creșterii inflamației, crește formarea de mucus în sistemul respirator și inhibă acțiunea deputaților ciliei nazale pentru a reține și a expulza substanțele străine. Este o condiție care ne expune mai mult la infecţii a sistemului imunitar  și care duce la oboseală.