Natur House în media - Natur House

Natur House în media

Online și offline

Reportaj Tribuna.ro – Specialiștii Natur House au oferit consiliere jucătorilor echipei FC Hermannstadt

Ca urmare a parteneriatului dintre Natur House și FC Hermannstadt, specialiștii Natur House au vizitat echipa de fotbal în prima zi de cantonament, pentru o ședință de consiliere nutrițională. Astfel, jucătorii au fost evaluați și au primit recomandări care să le îmbunătățească performanțele sportive.

Citește mai mult: Tribuna.ro

Reportaj AloModa.ro - Trend Alert: Natur House!

Anya a devenit femeie de afaceri! Membra trupei Hi-Q a decis să investească într-o afacere de succes, devenind francizantă a primului magazin Natur House din București. Centrul era situat în incinta Carrefour Colentina.

Citește mai multe: AloModa.ro

Reportaj OpiniaTimisoarei.ro - Aveți probleme cu greutatea? „Natur House” are soluții, oferind zilnic consultații gratuite

Din discuția purtată cu nutriționistul Daniela Marinescu, reporterii de la OpiniaTimisoarei.ro, au aflat ce presupune metoda Natur House: alimentație sănătoasă, bazată pe o dietă personalizată, care ține cont de tipul de organism,stilul de viață și programul fiecărei pesoane în parte. Timișorenii care doresc să afle mai multe despre programele dietetice propuse de Natur House, se pot adresa centrului aflat în incinta Iulius Mall.

Citește mai multe: OpiniaTimisoarei.ro

Reportaj Sibiu100.ro - Natur House te ajută să fi mai sănătos

Reporterii de la Sibiu 100% au aflat din discuția cu doamna Simona Glogovețean, cum se simte o clientă care a participat la programul propus de Natur House, în urma căruia a reușit să slăbească 15 kilograme. Dacă doriți un program alimentar sănătos, sau pur și simplu o consultație gratuită, vizitați centrele Natur House din toată țara!

Citește mai multe: Sibiu100.ro

Reportaj ZiarTOP.ro - Magazinul Natur House, acum şi în Piteşti

Specialiştii de la Natur House nu prescriu diete greu de urmat, ci ne învaţă cum să alegem şi să combinăm alimentele într-un mod adecvat. – afirmă ZiarTOP.ro într-un articol dedicat deschiderii centrului Natur House din Piteşti. Vizitați-ne noul centru pentru a vă convinge de acest lucru.

Citește mai multe: Ziartop.ro

Reportaj Urban.ro - Lansarea magazinului NaturHouse al Anyei (Hi-Q)

Echipa Urban.ro a fost prezentă în iulie 2008 la deschiderea primului centru Natur House din București. Centrul era situat în incinta Carrefour Colentina, iar deținătoarea francizei a fost Anya, solista trupei Hi-Q.

Citește mai multe: Urban.ro