Cine Suntem - Natur House

Cine suntem?

Natur House, lider mondial în nutriție și dietetică

Misiunea noastră!

Natur House promovează o metodă de slăbire testată și îmbunătățită pe parcursul a peste 20 de ani de activitate în domeniul nutriției și al dieteticii.
Centrele noastre din întreaga lume desfășoară programe de reeducare alimentară și consiliere nutrițională. În cadrul acestor programe sunt îmbinate principiile unui stil de viață sănătos cu aportul benefic asupra sănătății al extractelor din plante care se regăsesc în gama noastră de produse.

Țelul nostru este să venim în sprijinul persoanelor care își doresc să piardă din greutate, printr-un program de reeducare alimentară, care a avut deja succes pentru mai mult de 6 milioane de oameni, în toată lumea. Credem în faptul că slăbirea sănătoasă este singura soluție pe termen lung. În același timp, respingem „dietele – minune” care se bazează, de fapt, pe înfometare și care pot provoca probleme de sănătate serioase.

Povestea Natur House

Primul centru Natur House a fost deschis în anul 1992, în Vittoria, un oraș din nordul Spaniei. Metoda Natur House și-a demonstrat rapid eficiența, urmând extinderea pe plan local în Spania, iar apoi spre piețele externe, începând cu anul 2000. În momentul de față, Natur House are o prezență puternică în 30 de țări din întreaga lume, prin intermediul a peste 2.350 de centre.

Pe lângă faptul că suntem prezenți în zeci de țări de pe mapamond, ne implicăm tot mai mult în promovarea unui stil de viață sănătos. Oferim tot sprijinului necesar de care au nevoie clienții noștri. Metoda Natur House nu se reduce la o simplă dietă de slăbire, ci la adaptarea unui plan alimentar echilibrat în funcție de necesitățile fiecărei persoane și stilului său de viață.

Produsele și serviciile Natur House

Natur House oferă o linie exclusivistă de suplimente alimentare, produse alimentare și produse pentru întreținere corporală. Toate aceste produse au fost concepute și dezvoltate pentru a veni în ajutorul tuturor celor care își doresc un stil de viață sănătos.

Valorile noastre sunt bazate pe responsabilitate și etică, astfel încât toți angajații și colaboratorii noștri să ofere servicii la cele mai înalte standarde. Prioritatea noastră este să oferim servicii și produse de cea mai bună calitate, care să asigure satisfacția clienților noștri.

În toate centrele Natur House, nutriționiștii noștri oferă tot sprijinul necesar persoanelor care doresc să își schimbe permanent alimentația și stilul de viață.

natur-house-cine-suntem-1

Peste 6 milioane de clienți multumiți

natur-house-cine-suntem-2

Mai mult de 20 de ani de experiență

natur-house-cine-suntem-3

Peste 2350 de centre

natur-house-cine-suntem-4

Prezenți în peste 30 de țări

natur-house-cine-suntem-5

Franciză prezentă în TOP 100 Global

natur-house-cine-suntem-6

Creștere constantă

Contactează-ne!

Te așteptăm în peste 80 de centre în România. Contactează nutriționistul din cel mai apropiat centru, pentru a programa o consultație.

    Completând formularul sunteţi de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal