Centrul Natur House Galați - Natur House

Natur House Galați

Centrul tău de nutriție și dietetică

Program de lucru:

L – V: 10:00 – 19:00
S – D: Închis

#puterealucrurilornaturale

facebook-logo
instagram-logo

Programează-te acum, în mod gratuit

Dietele ne pot da mari bătăi de cap atunci când nu știm de unde să începem și cu ce să începem. Mai ales că de cele mai multe ori, dietele afectează întreg organismul pe termen lung, iar rezultatele sunt de scurtă durată.

La Natur House, dietele prescrise nu sunt drastice și nu oferă numai rezultate pe termen scurt, deoarece specialiștii noștri în nutriție îți vor crea plan alimentar special pentru tine, personalizat, în funcție de rezultatele obținute în urma evaluării gratuite a stării de sănătate. În acest mod, vei putea să urmezi propriul plan de dietă, deloc complicat, în general bazat pe respectarea meselor principale ale zilei, plus două gustări zilnice. Alimentația va fi una sănătoasă, gustoasă dar săracă în calorii, și completată de un supliment natural, recomandat în funcție de nevoile tale, pentru a te ajuta să scapi cât mai repede și mai ușor de kilogramele în plus.

Și tu poți să te convingi de eficiența metodei Natur House! Centrul de nutriție și dietetică Natur House Galați, se află pe str. Nae Leonard , nr 21 , bl R1, sc 3, parter.

    Mesaj (necesar)