Centrul Natur House Constanța - Natur House

Natur House Constanța

+40 (731) 151 970

Nutriție și dietetică prin Natur House Constanța

Natur Huse

Orar Funcționare Cabinet Nutriție

 • null
  MARȚI – SÂMBĂTĂ: 10:00 – 18:00
 • null
  DUMINICĂ: ÎNCHIS
 • null
  LUNI: ÎNCHIS

Informații Contact

 • Bulevardul Tomis nr. 126 (lângă fostul Beiruț, Capitol colt cu Bd. Mamaia)
 • +40 (731) 151 970
 • constanta@natur-house.ro

Bun venit la Natur House Constanța!

Natur House este un centru de nutriție si dietetică spaniol, cu peste 2000 de centre răspândite în 40 de țări și peste 4 milioane de clienți mulțumiti, la nivel mondial.

În țara noastră, sunt peste 50 de centre, iar unul dintre ele este în Constanța. Eficacitatea dietelor noastre este dată de faptul că promovăm alimentația sănătoasă și facem reeducare alimentară, te învățăm să asociezi corect alimentele în farfurie astfel încât, la finalul dietei, vei reuși să menții greutatea pentru care ai luptat, cu ajutorul nostru.

În centrul nostru calduros de pe Bulevardul Tomis nr. 126, îți oferim consultații gratuite, ce presupun cântărirea cu un aparat cu bioimpedanță cu care măsurăm procentul de grăsimi și retenția de lichide din organism. După o anamneză și în funcție de rezultatele date de cântar, îți recomandăm o dietă personalizată stării tale de sănătate și un supliment pe bază de extracte din plante, sinergic dietei, combinație ce te va ajuta să scapi de kilogramele în plus. Monitorizarea evoluției se face săptămânal și îți garantăm 0,6-1 kg pierdut pe săptămână.

Te asteptam cu drag în centru nostru, unde greutatea ideală e la un pas și o fărâmă de dedicare distanță. Îți punem la dispoziție, pe lângă diete personalizate și suplimente corespunzătoare nevoilor metabolice ale tale o mulțime de sfaturi de nutriție și, nu în ultimul rând, sprijin pentru începutul unui stil de viață sănătos!

Specialiștii noștri

experți în nutriție și reeducare alimentară
lizzy_naturhouse-romania

Eremia Georgiana

null
Nutriționist

Programează-te la Natur House Constanța

  Mesaj (necesar)