Centrul Natur House Călărași - Natur House

Natur House Călărași

+40 747 333 533

Nutriție și dietetică prin Natur House Călărași

Natur Huse

Orar Funcționare Cabinet Nutriție

 • null
  LUNI – VINERI: 10:00 – 18:00
 • null
  SÂMBĂTĂ: ÎNCHIS
 • null
  DUMINICĂ: ÎNCHIS

Informații Contact

Bun venit la Natur House Călărași!

Vrei să găsești o soluție pentru probemele tale cu greutatea, să adopți un stil de viață sănătos sau să înveți cum să te alimentezi corect? Atunci vino în centrul Natur House Călărași! Aici beneficiezi de consultații nutriționale gratuite, care presupun o analiză corporală amănunțită (greutate, înălțime, exces de grăsime, indicele masei corporale, masa musculară și gradul de retenție al apei în organism), iar în urma rezultatelor obținute, vei primi un plan alimentar personalizat, în funcție de nevoie organismului tău. Planul alimentar va fi adaptat pe parcursul dietei, în funcție de progresul înregistrat și de modul în care dieta alimentară se va integra în stilul tău de viață.

Pe lângă planul alimentar stabilit de un specialist în nutriție, gama exclusivista de suplimente alimentare pe baza de extracte naturale din plante, fructe și legume contribuie la accelerarea metabolismului și la detoxifierea organismului. Cu ajutorul acestor două componente, metoda Natur House promovează slăbirea sănătoasă, fără efect yo-yo. Nu ai de ce să te înfometezi, sp faci sport până la epuizate sau să apelezi la diete excesiv de stricte. Încearcă metoda Natur House: te alimentezi sănătos, respecți principalele mese ale zilei și completezi dieta alimentară cu suplimente alimentare naturale, care susțin procesul de slăbire.

Fă-ți o programare la centrul Natur House Călărași, de pe strada Bucuresti, nr. 52, unde vei beneficia de consultații nutriționale gratuite, monitorizare și evaluare pe toată durata programului.

Specialiștii noștri

experți în nutriție și reeducare alimentară
lizzy_naturhouse-romania

Pașca Maria Mihaela

null
Nutriționist

Programează-te la Natur House Călărași

  Mesaj (necesar)