Centrul Natur House Călărași - Natur House

Natur House Călărași

Centrul tău de nutriție și dietetică

Program de lucru:

L – V: 10:00 – 18:00
S – D: Închis

Informații contact:

#puterealucrurilornaturale

facebook-logo
instagram-logo

Programează-te acum, în mod gratuit

Vrei să găsești o soluție pentru probemele tale cu greutatea, să adopți un stil de viață sănătos sau să înveți cum să te alimentezi corect? Atunci vino în centrul Natur House Călărași! Aici beneficiezi de consultații nutriționale gratuite, care presupun o analiză corporală amănunțită (greutate, înălțime, exces de grăsime, indicele masei corporale, masa musculară și gradul de retenție al apei în organism), iar în urma rezultatelor obținute, vei primi un plan alimentar personalizat, în funcție de nevoie organismului tău. Planul alimentar va fi adaptat pe parcursul dietei, în funcție de progresul înregistrat și de modul în care dieta alimentară se va integra în stilul tău de viață.

Pe lângă planul alimentar stabilit de un specialist în nutriție, gama exclusivista de suplimente alimentare pe baza de extracte naturale din plante, fructe și legume contribuie la accelerarea metabolismului și la detoxifierea organismului. Cu ajutorul acestor două componente, metoda Natur House promovează slăbirea sănătoasă, fără efect yo-yo. Nu ai de ce să te înfometezi, sp faci sport până la epuizate sau să apelezi la diete excesiv de stricte. Încearcă metoda Natur House: te alimentezi sănătos, respecți principalele mese ale zilei și completezi dieta alimentară cu suplimente alimentare naturale, care susțin procesul de slăbire.

Fă-ți o programare la centrul Natur House Călărași, de pe strada Bucuresti, nr. 52, unde vei beneficia de consultații nutriționale gratuite, monitorizare și evaluare pe toată durata programului.

    Mesaj (necesar)

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.