Centrul Natur House Alexandria - Natur House

Natur House Alexandria

+40 (785) 619 716

Nutriție și dietetică prin Natur House Alexandria

Natur Huse

Orar Funcționare Cabinet Nutriție

 • null
  LUNI – VINERI: 10:00 – 18:00
 • null
  SÂMBĂTĂ: ÎNCHIS
 • null
  DUMINICĂ: ÎNCHIS

Informații Contact

 • Str. Dunării, bl. I3, sc. C, parter
 • +40 (785) 619 716
 • alexandria@natur-house.ro

Bun venit la Natur House Alexandria!

Vrei să scapi de kilogramele în plus și să îți îmbunătățești starea generală de sănătate? Atunci vino în centrul Natur House Alexandria! Cu ajutorul consultațiilor care presupun o analiză corporală amănunțită (greutate, înălțime, exces de grăsime, indicele masei corporale, masa musculară și gradul de retenție al apei în organism), vei primi un plan alimentar personalizat, în funcție de nevoie organismului tău. Acesta va fi adaptat pe parcurs, în funcție de progresul înregistrat și de modul în care vei integra dieta alimentară în viața de zi cu zi.

În plus, gama exclusivista de suplimente alimentare pe baza de extracte naturale din plante, fructe și legume contribuie la accelerarea metabolismului și la detoxifierea organismului. Astfel, metoda Natur House promovează slăbirea sănătoasă, fără efect yo-yo. Nu este cazul să apelezi la diete stricte, înfometare sau sport până la epuizare. Încearcă metoda Natur House: alimentație sănătoasă, respectarea principalelor mese ale zilei și suplimente alimentare naturale care susțin procesul de slăbire.

Te așteptăm în centrul Natur House Alexandria de pe strada Dunării, bloc I3, scara C, parter, unde vei beneficia de consultații gratuite, monitorizare și evaluare pe toată durata programului.

Specialiștii noștri

experți în nutriție și reeducare alimentară
lizzy_naturhouse-romania

Niculae Șerbu Florentina

null
Nutriționist

Programează-te la Natur House Alexandria

  Mesaj (necesar)