Centrul Natur House București - Moșilor - Natur House

Natur House București - Moșilor

+40 (751) 674 952

Nutriție și dietetică prin Natur House București - Moșilor

Natur Huse

Orar Funcționare Cabinet Nutriție

 • null
  LUNI – MARȚI: 11:00 – 19:00
 • null
  MIERCURI – JOI: 09:00 – 17:00
 • null
  VINERI: 08:00-16:00
 • null
  SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ: ÎNCHIS

Informații Contact

 • Calea Moșilor, nr.205,  parter, sector 2, București
 • +40 (751) 674 952
 • bucuresti.mosilor@natur-house.ro

Bun venit la Natur House București Moșilor!

Supraponderabilitatea este principalul factor de risc pentru apariția multor afecțiuni grave, ca de exemplu diabet, boli hepatice și renale sau afecțiuni cardio – vasculare. Învață să adopți un stil de viață sănătos, pe termen lung.

Vino la centrul de nutriție Natur House de pe Calea Moșilor și vei afla cum să pierzi în greutate în mod sănătos, fără să te înfometezi și fără efect yo-yo. Vei primi un plan alimentar personalizat, în funcție de rezultatele obținute în urma consultației inițiale, stilul tău de viață, obiectivele nutriționale și starea generală de sănătate.

În plus, suplimentele alimentare 100% naturale, disponibile exclusiv în centrele Natur House oferă organismului toate substanțele nutritive necesare și completează dieta alimentară, pentru cele mai bune rezultate.

Te așteptăm la centrul Natur House din sectorul 2 București, Calea Moșilor nr. 205, pentru consultații gratuite. În plus, beneficiezi de monitorizare și consiliere săptămânală pe toată durata dietei.

Cu Natur House, înveți să slăbești sănătos, fără să apelezi la diete restrictive. Alături de noi, vei reuși să adopți o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos pe termen lung.

Specialiștii noștri

experți în nutriție și reeducare alimentară
lizzy_naturhouse-romania

Radu Beatrice

null
Nutriționist

Programează-te la Natur House București Moșilor

  Mesaj (necesar)