Centrul Natur House București - Moșilor - Natur House

Natur House București - Moșilor

Centrul tău de nutriție și dietetică

Program de lucru:

L – M: 11:00 – 19:00
M – J: 09:00 – 17:00
V: 08:00 – 16:00
S – D: Închis

Informații contact:

#puterealucrurilornaturale

facebook-logo
instagram-logo

Programează-te acum, în mod gratuit

Supraponderabilitatea este principalul factor de risc pentru apariția multor afecțiuni grave, ca de exemplu diabet, boli hepatice și renale sau afecțiuni cardio – vasculare. Învață să adopți un stil de viață sănătos, pe termen lung.

Vino la centrul de nutriție Natur House de pe Calea Moșilor și vei afla cum să pierzi în greutate în mod sănătos, fără să te înfometezi și fără efect yo-yo. Vei primi un plan alimentar personalizat, în funcție de rezultatele obținute în urma consultației inițiale, stilul tău de viață, obiectivele nutriționale și starea generală de sănătate.

În plus, suplimentele alimentare 100% naturale, disponibile exclusiv în centrele Natur House oferă organismului toate substanțele nutritive necesare și completează dieta alimentară, pentru cele mai bune rezultate.

Te așteptăm la centrul Natur House din sectorul 2 București, Calea Moșilor nr. 205, pentru consultații gratuite. În plus, beneficiezi de monitorizare și consiliere săptămânală pe toată durata dietei.

Cu Natur House, înveți să slăbești sănătos, fără să apelezi la diete restrictive. Alături de noi, vei reuși să adopți o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos pe termen lung.

    Mesaj (necesar)