Centrul Natur House Mediaș - Natur House

Natur House Mediaș

Centrul tău de nutriție și dietetică

Program de lucru:

L – V: 09:00 – 17:00
S – D: Închis

Informații contact:

#puterealucrurilornaturale

facebook-logo
instagram-logo

Programează-te acum, în mod gratuit

Aici porneste noua ta viață!

Metoda Natur House nu e o dietă. E un mod de viață sănătos. Slăbești cu planurile alimentare echilibrate puse la punct de experții noștri și cu ajutorul experienței noastre de peste 20 de ani în domeniul nutriției și dieteticii.

Metoda Natur House funcționează! Punct!

Noi înțelegem că mâncarea este doar o parte a ecuației obținerii și menținerii greutății sănătoase. Obieceiurile sănătoase, sprijinul nostru, alegerea alimentelor corecte, reprezintă cheia unui succes real și de durată.

Metoda Natur House e simplă. Poate fi urmată de oricine și funcționează pentru oricine. La finalul programului vei fi dobândit obiceiuri sănătoase și vei fi învățat să combini corect alimentele în farfurie.

În cei peste 20 de ani de activitate în întreaga lume am ajutat milioane de oameni – toți diferiți – să atingă greutatea sănătoasă. De ce funcționează acest program pentru oameni diferiți, proveniți din culturi diferite? Pentru că e simplu de urmat, însoțită de produse exclusiviste care reglează procesele metabolice și cu ajutorul nutriționiștilor care oferă sprijin de specialitate pe toată durata programului. În plus, mănânci de 5 ori pe zi mâncare adevărată, nu înlocuitori de mese, după un program adaptat rutinei sau stilului tău de viață.

    Mesaj (necesar)