Centrul Natur House Sighetu Marmației - Natur House

Natur House Sighetu Marmației

Centrul tău de nutriție și dietetică

Program de lucru:

L – V: 09:00 – 18:00
S – D: Închis

Informații contact:

#puterealucrurilornaturale

facebook-logo
instagram-logo

Programează-te acum, în mod gratuit

Te-ai săturat să încerci tot felul de diete restrictive, să te înfometezi și să te lupți cu efectul yo-yo? La centrul Natur House Sighetu Marmației, vei afla cum să adopți un stil de viață sănătos, renunțând la obiceiurile alimentare dăunătoare.

Noi îți propunem mai mult decât o simplă dietă, deoarece te ajutăm să identifici și să elimini acele lucruri care te împiedică să slăbești și să adopți, în schimb, o alimentație echilibrată, care te va ajuta să pierzi în greutate și să îți menții silueta pe termen lung. Obiectivul nostru este să oferim tot sprijinul necesar persoanelor care doresc să învețe ce prespune o dietă sănătoasă, fără înfometare și prin intermediul unei alimentații diversificate.

Prin metoda Natur House milioane de persoane din întreaga lume au reușit să piardă în greutate, așa că vei putea și tu! Cu ajutorul unor planuri alimentare personalizate și a suplimentelor naturale disponibile exclusiv în centrele Natur House, vei reuși să îți atingi obiectivul de greutate.

Vino în centrul Natur House din Sighetu Marmației, strada Bogdan Vodă, nr. 34, ap.20 pentru a beneficia de următoarele servicii în mod gratuit:

Măsurarea procentului de grăsime și a apei din corp cu ajutorul unui cântar performant;
Stabilirea unui plan alimentar personalizat, în funcție de metabolism, preferințe personale, stil de viață și nevoile organismului;
Monitoriarea progresului și consiliere săptămânală.
Slăbește sănătos, fără să te înfometezi și fără să apelezi la diete care dăunează corpului. Noi te vom ajuta să adopți o alimentație echilibrată pe termen lung, respectând mesele principale ale zilei și recomandările nutriționale compatibile cu stilul tău de viață.

    Mesaj (necesar)