Centrul Natur House București - Iuliu Maniu - Natur House

Natur House București - Iuliu Maniu

Centrul tău de nutriție și dietetică

Program de lucru:

L – V: 10:00 – 19:00
S – D: Închis

Informații contact:

#puterealucrurilornaturale

facebook-logo
instagram-logo

Programează-te acum, în mod gratuit

Kilogramele în plus nu afectează doar silueta, ci sunt și unul din principalii factori care contribuie la apariția a numeroase probleme de sănătate. Din păcate, problemele de greutate afectează toate categoriile de vârstă. Dietele-fulger sau înfometarea nu sunt soluții eficiente pentru a elimina kilogramele în exces. În schimb, metoda Natur House nu este doar o dietă, ci un program de reeducare alimentară, care se bazează pe planuri alimentare personalizate în funcție de nevoile nutriționale ale fiecărei persoane. Dieta alimentară este completată de suplimente alimentare naturale, pe bază de extracte din plante, fructe și legume.

Te așteptăm în centrul Natur House din București –Iuliu Maniu, unde vei putea beneficia de consultații nutriționale cu un specialist în nutriție. Consultațiile au loc săptămânal, incluzând evaluarea și monitorizarea progresului înregistrat. Toate consultațiile nutriționale sunt gratuite, pe toată durata programului. În plus, te ajutăm să dobândești obiceiuri alimentare sănătoase, pentru a-ți menține greutatea sub control și pentru adoptarea unei alimentații sănătoase.

Metoda Natur House se adresează tuturor categoriilor de vârstă, inclusiv copii cu vârsta de peste 6 ani. De peste 25 de ani, milioane de persoane din întreaga lume au reușit să slăbească și să își mențină greutatea ideală cu ajutorul metodei Natur House. Nu trebuie să te înfometezi, nici să recurgi la diete drastice care, pe termen lung, pot cauza probleme grave de sănătate. În schimb, vei obține un plan alimentar personalizat în funcție de nevoile tale, iar specialistul în nutriție îți va recomanda suplimentele alimentare adecvate pentru completarea dietei.

Programează-te pentru o consultație nutrițională gratuită la centrul Natur House București – Iuliu Maniu și vei afla care este cea mai bună soluție pentru pierderea în greutate. Cu ajutorul nostru, vei reuși să renunți la obiceiurile alimentare nesănătoase, să înveți cum să aplici principiile unei alimentații sănătoase în viața de zi cu zi și să adopți un stil de viață sănătos.

    Mesaj (necesar)