Centrul Natur House București - Giurgiului - Natur House

Natur House București - Giurgiului

Centrul tău de nutriție și dietetică

Program de lucru:

L – V: 10:00 – 19:00
S – D: Închis

Informații contact:

#puterealucrurilornaturale

facebook-logo
instagram-logo

Programează-te acum, în mod gratuit

Problemele cu greutatea sunt cauzate de numeroși factori, ca de exemplu stresul, obiceiurile alimentare nesănătoase, alimentația necorespunzătoare sau supraalimentarea. Metoda Natur House se adresează tuturor persoanelor care își doresc să piardă în greutate, să își mențină silueta și să adopte un stil de viațp sănătos. Nu este o simplă dietă alimentară, ci un program de reeducare alimentară prin intermediul căruia vei dobândi obiceiuri alimentare sănătoase, care te vor ajuta să îți menții greutatea sub control.

Te așteptăm în centrul Natur House din București – Giurgiului, unde vei putea beneficia de consultații nutriționale gratuite cu un specialist în nutriție. Metoda Natur House se bazează pe planuri alimentare personalizate în funcție de nevoile nutriționale ale fiecărei persoane în parte și sunt completate cu suplimente alimentare ce conțin extracte naturale din plante, fructe și legume.

Cu ajutorul Metodei Natur House, milioane de persoane din întreaga lume au reușit să piardă în greutate și să își mențină greutatea ideală, prin abordarea unui stil de viață sănătos, care presupune o alimentație echilibrată și eliminarea comportamentelor alimentare dăunătoare. Programul Natur House se adresează tuturor categoriilor de vârstă, inclusiv copiilor cu vârsta de peste 6 ani.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre metoda Natur House sau să începi un program de slăbire sănătoasă sub atenta îndrumare și monitorizare a unui specialist în nutriție, te invităm să te programezi pentru o consultație nutriționale gratuită la Natur House București – Giurgiului.

    Mesaj (necesar)