Centrul Natur House București - Giurgiului - Natur House

Centrul Natur House București - Giurgiului

+40 (751) 607 929

Nutriție și dietetică prin Natur House București - Giurgiului

Natur Huse

Orar Funcționare Cabinet Nutriție

 • null
  LUNI – VINERI: 10:00 – 19:00
 • null
  SÂMBĂTĂ: ÎNCHIS
 • null
  DUMINICĂ: ÎNCHIS

Informații Contact

 • Șos. Giurgiului, nr. 118, bl. 12, parter, sector 4
 • +40 (751) 607 929
 • bucuresti.giurgiului@natur-house.ro

Bun venit la Natur House București - Giurgiului!

Problemele cu greutatea sunt cauzate de numeroși factori, ca de exemplu stresul, obiceiurile alimentare nesănătoase, alimentația necorespunzătoare sau supraalimentarea. Metoda Natur House se adresează tuturor persoanelor care își doresc să piardă în greutate, să își mențină silueta și să adopte un stil de viațp sănătos. Nu este o simplă dietă alimentară, ci un program de reeducare alimentară prin intermediul căruia vei dobândi obiceiuri alimentare sănătoase, care te vor ajuta să îți menții greutatea sub control.

Te așteptăm în centrul Natur House din București – Giurgiului, unde vei putea beneficia de consultații nutriționale gratuite cu un specialist în nutriție. Metoda Natur House se bazează pe planuri alimentare personalizate în funcție de nevoile nutriționale ale fiecărei persoane în parte și sunt completate cu suplimente alimentare ce conțin extracte naturale din plante, fructe și legume.

Cu ajutorul Metodei Natur House, milioane de persoane din întreaga lume au reușit să piardă în greutate și să își mențină greutatea ideală, prin abordarea unui stil de viață sănătos, care presupune o alimentație echilibrată și eliminarea comportamentelor alimentare dăunătoare. Programul Natur House se adresează tuturor categoriilor de vârstă, inclusiv copiilor cu vârsta de peste 6 ani.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre metoda Natur House sau să începi un program de slăbire sănătoasă sub atenta îndrumare și monitorizare a unui specialist în nutriție, te invităm să te programezi pentru o consultație nutriționale gratuită la Natur House București – Giurgiului.

Specialiștii noștri

experți în nutriție și reeducare alimentară
lizzy_naturhouse-romania

Chirea Alina Ionela

null
Nutriționist

Programează-te la Natur House București - Giurgiului

  Mesaj (necesar)