Centrul Natur House București - Drumul Taberei - Natur House

Natur House București - Drumul Taberei

Centrul tău de nutriție și dietetică

Program de lucru:

L, Mi: 11:00 – 19:00
M – V: 09:00 – 17:00
S – D: Închis

Informații contact:

#puterealucrurilornaturale

facebook-logo
instagram-logo

Programează-te acum, în mod gratuit

Descoperă metoda Natur House de slăbire sănătoasă în centrul Natur House din București – Drumul Taberei.  În centrul nostru de nutriție și dietetică, vei beneficia de consultații nutrițioanle gratuite pe toată durata programului și de un plan alimentar personalizat, adaptat nevoilor tale și stilului tău de viață.

 

Planurile alimentare personalizate sunt completate de linia exclusivistă de suplimente alimentare disponibile în centrul Natur House. Acestea se bazează pe extracte naturale din plante, fructe și legume, care te vor ajuta să îți atingi obiectivul de greutate și să îți menții greutatea sub control. Prin intermediul metodei Natur House, milioane de persoane din întreaga lume au reușit să slăbească și să se bucure de o siluetă armonioasă.

Beneficiezi de monitorizare săptămânală, recomandări nutriționale și cele mai bune sfaturi care te vor ajuta să adopți o alimentație echilibrată și diversificată și vei reuși să identifici și să elimini obiceiurile alimentare nesănătoase. În plus, vei învăța să ai o dietă sănătoasă, fără înfometare și fără excese alimentare, în funcție de nevoile nutriționale ale organismului.

În plus, în centrul Natur House București – Drumul Taberei vei regăsi linia de suplimente alimentare Natur House, produse alimentare dietetice și produse de îngrijire, toate pentru a te ajuta să ajungi la silueta ideală și să îți menții greutatea sub control.

Te așteptăm în centrul Natur House de pe bd. Drumul Taberei, nr. 82, bl. C16, parter, sector 6.

    Mesaj (necesar)