Centrul Natur House București - Crângași - Natur House

Centrul Natur House București - Crângași

+40 (741) 499 592

Nutriție și dietetică prin Natur House București - Crângași

Natur Huse

Orar Funcționare Cabinet Nutriție

 • null
  LUNI – VINERI: 10:00 – 18:00
 • null
  SÂMBĂTĂ: ÎNCHIS
 • null
  DUMINICĂ: ÎNCHIS

Informații Contact

 • Calea Crângași, nr. 26-28, bl. 48-49, parter, sector 6
 • +40 (741) 499 592
 • bucuresti.crangasi@natur-house.ro

Bun venit la Natur House București - Crângași!

Greutatea îți cauzează probleme? Îți este greu să pierzi kilogramele în plus sau să menții o greutate normală? Este momentul să renunți la dietele-fulger restrictive și la înfometare. Metoda Natur House este un program de reeducare alimentară, care presupune un plan alimentar personalizat în funcție de stilul de viață și nevoile organismului, în a cărui completare sunt utilizate suplimente alimentare pe bază de extracte naturale din plante, fructe și legume.

Vino în centrul Natur House din București Crângași, unde vei beneficia de consultații nutriționale gratuite pe toată durata programului cu un specialist în nutriție.

Metoda Natur House a ajutat milioane de persoane din întreaga lume să slăbească și să își mențină greutatea ideală, prin dobândirea unor obiceiuri alimentare nesănătoase și prin eliminarea comportamentelor alimentare dăunătoare. Este un program care se adresează tuturor categoriilor de vârstă, incusiv copii cu vârsta de peste 6 ani, adolescenți sau seniori.

Programează-te pentru o consultație nutrițională gratuită la Natur House București Crângași și vei afla care este cea mai bună soluție pentru pierderea în greutate, în funcție de rezultatele analizei corporale efectuate la centru.

Specialiștii noștri

experți în nutriție și reeducare alimentară
lizzy_naturhouse-romania

Mititelu Anca

null
Nutriționist
Asistent nutritie

Tudor Roxana Mihaela

null
Asistent Nutriție

Programează-te la Natur House București - Crângași

  Mesaj (necesar)