Centrul Natur House București - Crângași - Natur House

Natur House București - Crângași

Centrul tău de nutriție și dietetică

Program de lucru:

L – V: 10:00 – 18:00
S – D: Închis

Informații contact:

#puterealucrurilornaturale

facebook-logo
instagram-logo

Programează-te acum, în mod gratuit

Greutatea îți cauzează probleme? Îți este greu să pierzi kilogramele în plus sau să menții o greutate normală? Este momentul să renunți la dietele-fulger restrictive și la înfometare. Metoda Natur House este un program de reeducare alimentară, care presupune un plan alimentar personalizat în funcție de stilul de viață și nevoile organismului, în a cărui completare sunt utilizate suplimente alimentare pe bază de extracte naturale din plante, fructe și legume.

Vino în centrul Natur House din București Crângași, unde vei beneficia de consultații nutriționale gratuite pe toată durata programului cu un specialist în nutriție.

Metoda Natur House a ajutat milioane de persoane din întreaga lume să slăbească și să își mențină greutatea ideală, prin dobândirea unor obiceiuri alimentare nesănătoase și prin eliminarea comportamentelor alimentare dăunătoare. Este un program care se adresează tuturor categoriilor de vârstă, incusiv copii cu vârsta de peste 6 ani, adolescenți sau seniori.

Programează-te pentru o consultație nutrițională gratuită la Natur House București Crângași și vei afla care este cea mai bună soluție pentru pierderea în greutate, în funcție de rezultatele analizei corporale efectuate la centru.

    Mesaj (necesar)