Centrul Natur House Slobozia - Natur House

Natur House Slobozia

+40 (749) 325 853

Nutriție și dietetică prin Natur House Slobozia

Natur Huse

Orar Funcționare Cabinet Nutriție

 • null
  LUNI – VINERI: 9:00 – 18:00
 • null
  SÂMBĂTĂ: ÎNCHIS
 • null
  DUMINICĂ: ÎNCHIS

Informații Contact

 • Str. Matei Basarab, bl. D6, sc. C
 • +40 (749) 325 853
 • slobozia@natur-house.ro

Bun venit la Natur House Slobozia!

Dietele restrictive, care au efect doar pe termen scurt și cauzează dezechilibre grave în organism nu reprezintă cea mai bună modalitate de slăbire. În centrul de nutriție și dietetică Natur House Slobozia, vei învăța să adopți un stil de viață sănătos, renunțând la obiceiurile alimentare dăunătoare, prin programul de reeducare alimentară Natur House.

Metoda Natur House nu este doar o simplă dietă, ci presupune identificarea și eliminarea obiceiurilor alimentare dăunătoare, care te împiedică să slăbești și adoptarea unei alimentații echilibrate, care te va ajuta să pierzi în greutate și să îți menții silueta. Principalul nostru obiectiv este să oferim tot sprijinul necesar persoanelor care se confruntă cu probleme de greutate, fără înfometare, ci prin adoptarea unei alimentații echilibrate și diversificate și a unui stil de viață sănătos.

În cei peste 25 de ani de existență, Natur House a ajutat milione de persoane din întreaga lume să slăbească sănătos. Acum, vei reuși și tu. Cu ajutorul unor planuri alimentare personalizate și a suplimentelor alimentare naturale disponibile exclusiv în centrele Natur House, îți vei atinge obiectivul de greutate.

Vino în centrul Natur House Slobozia, strada Matei Basarab, bl. D6, sc. C, pentru a beneficia de următoarele servicii în mod gratuit:

 • Cântărire și stabilirea principalilor indicatori necesari pentru evaluare greutății corporale cu ajutorul unui cântar performant;
 • Stabilirea unui plan alimentar personalizat în funcție de nevoile nutriționale, metabolism, stil de viață, preferințe personale;
 • Consiliere săptămânală și monitorizarea progresului înregistrat.

Slăbește sănătos, fără înfometare și fără diete drastice. La Natur House Slobozia, te vom ajuta să adopți o alimentație echilibrată, respectând mesele principale ale zilei și recomandări nutriționale compatibile cu nevoile nutriționale, stilul de viață sau obiectivul de greutate.

Specialiștii noștri

experți în nutriție și reeducare alimentară
lizzy_naturhouse-romania

Dumitrașcu Geta

null
Nutriționist

Programează-te la Natur House Slobozia

  Mesaj (necesar)