Centrul Natur House Brăila 2 - Natur House

Natur House Brăila 2

+40739.851.400

Nutriție și dietetică prin Natur House Brăila 2

Natur Huse

Orar Funcționare Cabinet Nutriție

 • null
  LUNI – VINERI: 09:00 – 18:00
 • null
  SÂMBĂTĂ: ÎNCHIS
 • null
  DUMINICĂ: ÎNCHIS

Informații Contact

Bun venit la Natur House Brăila 2

Dietele ne pot da mari bătăi de cap atunci când nu știm de unde să începem și cu ce să începem. Mai ales că de cele mai multe ori, dietele afectează întreg organismul pe termen lung, iar rezultatele sunt de scurtă durată.

La Natur House, dietele prescrise nu sunt drastice și nu oferă numai rezultate pe termen scurt, deoarece specialiștii noștri în nutriție îți vor crea plan alimentar special pentru tine, personalizat, în funcție de rezultatele obținute în urma evaluării gratuite a stării de sănătate. În acest mod, vei putea să urmezi propriul plan de dietă, deloc complicat, în general bazat pe respectarea meselor principale ale zilei, plus două gustări zilnice. Alimentația va fi una sănătoasă, gustoasă dar săracă în calorii, și completată de un supliment natural, recomandat în funcție de nevoile tale, pentru a te ajuta să scapi cât mai repede și mai ușor de kilogramele în plus.

Și tu poți să te convingi de eficiența metodei Natur House! Centrul de nutriție și dietetică Natur House Brăila 2, se află pe str.Calea Galati, nr.64.

Specialiștii noștri

experți în nutriție și reeducare alimentară
lizzy_naturhouse-romania
null
Nutriționist

Programează-te la Natur House Braila 2

  Mesaj (necesar)