Centrul Natur House Pitești - Bălcescu - Natur House

Natur House Pitești - Bălcescu

Centrul tău de nutriție și dietetică

Program de lucru:

L, M – V: 09:00 – 17:00
Marți: 10:00 – 18:00
S – D: Închis

Informații contact:

#puterealucrurilornaturale

facebook-logo
instagram-logo

Programează-te acum, în mod gratuit

Dietele-fulger, care sunt bazate doar pe un conținut caloric insuficient și sunt lipsite de diversitate nu oferă rezultatele pe care ți le dorești pe termen lung. Pe lângă faptul că organismul nu primește nutrienții de care are nevoie, aceste diete pot fi și cauza altor probleme de sănătate sau pot intensifica anumite afecțiuni deja existente. Vino în centrul de nutriție și dietetică Natur House Pitești – Bălcescu, unde, cu ajutorul unui specialist în nutriție vei reuși să slăbești sănătos și să îți atingi obiectivul de greutate.

Metoda Natur House nu este doar o simplă dietă, ci reprezintă un program de reeducare alimentară, prin intermediul căruia vei reuși să identifici și să elimini comportamentele alimentare nesănătoase și să adopți o alimentație echilibrată și diversificată, fără înfometare și fără excese alimentare.

În completarea planului alimentar, care va fi personalizat în funcție de nevoile tale nutriționale și de rezultatele obținute în urma consultației nutriționale, sunt utilizate suplimente alimentare pe bază de extracte din plante, fructe și legume. Astfel, vei putea să slăbești și apoi să îți menții greutatea sub control fără stres, fără înfometare și fără efecte secundare neplăcute.

În plus, la centrul Natur House Pitești – Bălcescu, vei beneficia de monitorizare săptămânală, astfel încât îți vei putea urmări progresul și vei obține cele mai bune sfaturi și recomandări nutriționale de la specialistul în nutriție.

Toate serviciile oferite în cadrul centrului nostru sunt gratuite, pe toată durata programului. Așadar, pe lângă planurile alimentare special create de către specialiștii noștri, vei beneficia de consiliere și vei avea posibilitatea să completezi dieta alimentară cu linia noastră exclusivistă de suplimente alimentare și produse dietetice. Astfel, te vei alătura și tu milioanelor de persoane din întreaga lume care au slăbit cu ajutorul Natur House.

Programează-te și tu pentru o consultație nutrițională gratuită la centrul Natur House Pitești – Bălcescu și descoperă metoda de slăbire sănătoasă Natur House!

    Mesaj (necesar)