Centrul Natur House Petroșani - Natur House

Natur House Petroșani

+40 (770) 461 911

Nutriție și dietetică prin Natur House Petroșani

Natur Huse

Orar Funcționare Cabinet Nutriție

 • null
  LUNI – VINERI: 10:00 – 19:00
 • null
  SÂMBĂTĂ: ÎNCHIS
 • null
  DUMINICĂ: ÎNCHIS

Informații Contact

 • Str. 1 Decembrie 1918, Bloc 99 (lângă Unicredit Bank / vizavi de Hotel Petroșani)
 • +40 (770) 461 911
 • petrosani@natur-house.ro

Bun venit la Natur House Petroșani!

Renunță la dietele restrictive și la înfometare și învață cum să îți menții greutatea sub control. La centrul Natur House Petroșani, vei afla cum să identifici și să elimini obiceiurile alimentare dăunătoare și cum să adopți un stil de viață sănătos. Noi nu îți propunem o simplă dietă, ci îți oferim tot sprijinul de care ai nevoie pentru a adopta o alimentație echilibrată, care să te ajute să slăbești și să îți menții silueta fără să te înfometezi. Metoda Natur House se adresează tuturor persoanelor care vor să slăbească în mod sănătos, inclusiv adolescenților, persoanelor în vârstă și copiilor cu vârsta de peste 6 ani. Află și tu cum poți să slăbești, cu ajutorul alimentației diversificate!

Cu ajutorul metodei Natur House, milioane de persoane au reușit să își atingă obiectivul de greutate, așa cum vei reuși și tu! Cu ajutorul planurilor alimentare personalizate, adaptate în funcție de nevoie tale și cu linia exclusiva de suplimente alimentare cu extracte naturale din plante, fructe și legume, vei reuși să pierzi în greutate în mod sănătos.

Vino în centrul Natur House din Petroșani, strada 1 Decembrie 1918, bloc 99, și vei beneficia de următoarele servicii gratuite:

 • Măsurarea greutății, a procentului de grăsime și a apei din corp cu ajutorul unui cântar performant;
 • Stabilirea unui plan alimentar personalizat, în funcție de obiectivul de greutate, stil de viață, preferinte personale etc;
 • Consiliere și monitorizare săptămânală.

Învață să slăbești sănătos, fără înfometare și fără efect yo-yo. Află cum poți adopta o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos, respectând recomandările nutriționale care sunt compatibile cu necesitățile tale și stilul tău de viață.

Specialiștii noștri

experți în nutriție și reeducare alimentară
lizzy_naturhouse-romania

Cristina Tomuța

null
Nutriționist

Programează-te la Natur House Petroșani

  Mesaj (necesar)