Centrul Natur House Otopeni - Natur House

Natur House Otopeni

+40 (758) 702 817

Nutriție și dietetică prin Natur House Otopeni

Natur Huse

Orar Funcționare Cabinet Nutriție

 • null
  LUNI – VINERI: 10:00 – 19:00
 • null
  SÂMBĂTĂ: ÎNCHIS
 • null
  DUMINICĂ: ÎNCHIS

Informații Contact

 • Str. Floare de Cais, nr. 11A
 • +40 (758) 702 817
 • otopeni@natur-house.ro

Bun venit la Natur House Otopeni!

Dietele de slăbire drastice și ineficiente își pun amprenta asupra sănătății, iar pe termen lung pot cauza probleme serioase. Află cum să slăbești sănătos, în centrul de nutriție și dietetică Natur House Otopeni. Un specialist în nutriție îți va crea un plan alimentar, personalizat în funcție de nevoile nutriționale. Toate consultațiile nutriționale sunt gratuite, așa că vei beneficia de monitorizare și consiliere pe toată durata programului.

În centrul Natur House Otopeni, nu vei descoperi doar o simplă dietă, ci un program de reeducare alimentară, care te va ajuta să renunți la obiceiurile alimentare dăunătoare și să adopți obiceiuri alimentare sănătoase. Pe lângă planul alimentar, beneficiezi de consiliere, recomandări nutriționale și sprijin motivațional din partea specialistului în nutriție, pentru atingerea obiectivului dorit.

Toate planurile alimentare Natur House au la bază o alimentație echilibrată, fără înfometare și un stil de viață sănătos.

Programează-te pentru o consultație nutrițională gratuită în centrul Natur House Otopeni și vei afla mai multe detalii despre metoda Natur House.

Specialiștii noștri

experți în nutriție și reeducare alimentară
lizzy_naturhouse-romania

-

null
Nutriționist

Programează-te la Natur House Otopeni

  Mesaj (necesar)