Centrul Natur House Cluj-Napoca Mănăștur - Natur House

Natur House Cluj-Napoca Mănăștur

Centrul tău de nutriție și dietetică

Program de lucru:

L – V: 09:00 – 20:00
S: 09:00 – 15:00 ( la două săptămâni )
D: Închis

#puterealucrurilornaturale

facebook-logo
instagram-logo

Programează-te acum, în mod gratuit

Cu siguranță te-ai întrebat de multe ori ce poți face ca să ai un corp sănătos, fără kilograme în plus. Ai încercat tot felul de diete și de metode, însă rezultatele nu au fost niciodată mulțumitoare sau ai avut rezultate numai pe termen scurt.

Noi am găsit soluția pentru a avea o viață sănătoasă și echilibrată. Vino în centrul Natur House de nutriție și dietă, iar pe baza unui cântar cu bioimpedanță, vom putea realiza o analiză de grăsime corporala care ne va arăta cu exactitate greutatea actuală și greutatea pe care ar trebui să o ai, excesul de grăsime, retenția de apă precum și eventuala lipsă de masă musculară.

În funcție de rezultat, îți vom oferi sfaturi pentru îmbunătățirea și echilibrarea obiceiurilor alimentare, planuri alimentare personalizate, create în funcție de stilul tău de viață și tot sprijinul de care ai nevoie până la obținerea greutății dorite. Consultațiile se efectuează săptămânal și sunt gratuite.

Dacă îți dorești să scapi de kilogramele în plus, sau pur și simplu vrei să adopți un stil de viață sănătos, te așteptăm la centrul Natur House Cluj-Napoca Mănăștur, strada Izlazului, nr. 2.

    Mesaj (necesar)