Centrul Natur House Caransebeș - Natur House

Natur House Caransebeș

Centrul tău de nutriție și dietetică

Program de lucru:

L – V: 10:00 – 19:00
S – D: Închis

Informații contact:

#puterealucrurilornaturale

facebook-logo
instagram-logo

Programează-te acum, în mod gratuit

Kilogramele în plus îți creează probleme sau dorești pur și simplu să adopți o alimentație sănătoasă? Specialiștii în nutriție din centrul Natur House Caransebeș te pot ajuta! Consultațiile nutriționale presupun o analiză corporală detaliată: înălțime, greutate, indicele masei corporale, excesul de grăsime, gradul de retenție al apei în organism și masa musculară. În funcție de rezultatele obținute, vei primi un plan alimentar, personalizat în funcție de nevoile organismului tău. Pe parcursul programului, planul alimentar este adaptat în funcție de progresul înregistrat și de modul în care este integrată dieta în viața de zi cu zi.

Pe lângă planul alimentar personalizat, linia exclusivistă de suplimente alimentare, pe bază de extracte naturale din plante, fructe și legume, completează dieta pentru obținerea celor mai bune rezultate. Prin urmare, metoda Natur House promovează slăbirea sănătoasă, fără efecte negative asupra sănătății și fără efect yo-yo.

Nu apela la diete drastice sau la înfometare. Încearcă metoda Natur House: alimentație echilibrată și diversificată, cu respectarea principalelor mese ale zilei și suplimente alimentare naturale, care susțin procesul de slăbire.

Vino în centrul Natur House Caransebeș, de pe strada Ardealului, nr. 19 A, pentru a beneficia de consultații gratuite, monitorizare și consiliere nutrițională pe toată durata programului de slăbire.

    Mesaj (necesar)