Centrul Natur House Câmpulung Muscel - Natur House

Natur House Câmpulung Muscel

Centrul tău de nutriție și dietetică

Program de lucru:

L – V: 12:00 – 18:00
S – D: Închis

Informații contact:

#puterealucrurilornaturale

facebook-logo
instagram-logo

Programează-te acum, în mod gratuit

Excesul de greutate îți creează probleme sau dorești pur și simplu să îți îmbunătățești starea generală de sănătate? Adresează-te specialiștilor în nutriție din centrul Natur House Câmpulung Muscel! Consultațiile nutriționale presupun o analiză corporală detaliată: înălțime, greutate, indicele masei corporale, excesul de grăsime, gradul de retenție al apei în organism și masa musculară. În funcție de rezultatele obținute, vei primi un plan alimentar, care este personalizat în funcție de nevoile organismului tău. Planul alimentar este adaptat pe parcursul programului, în funcție de modul în care este integrată dieta în viața de zi cu zi și în funcție de progresul înregistrat.

Pe lângă planul alimentar, linia exclusivistă de suplimente alimentare, pe bază de extracte naturale din plante, fructe și legume, contribuie la detoxifierea organismului și la accelerarea metabolismului. Prin urmare, metoda Natur House promovează slăbirea sănătoasă, fără efecte negative asupra sănătății și fără efect yo-yo. Nu apela la diete stricte, înfometare sau sport până la epuizare. Încearcă metoda Natur House: alimentație echilibrată și diversificată, respectarea principalelor mese ale zilei și suplimente alimentare naturale, care susțin procesul de slăbire.

Vino în centrul Natur House Câmpulung Muscel, de pe strada Negru Vodă, nr. 95, pentru a beneficia de consultații gratuite, monitorizare și evaluare pe toată durata programului de slăbire.

    Mesaj (necesar)