Centrul Natur House București - Lizeanu - Natur House

Centrul Natur House București - Lizeanu

+40 (746) 492 874

Nutriție și dietetică prin Natur House București - Lizeanu

Natur Huse

Orar Funcționare Cabinet Nutriție

 • null
  LUNI – VINERI: 10:00 – 19:00
 • null
  SÂMBĂTĂ: ÎNCHIS
 • null
  DUMINICĂ: ÎNCHIS

Informații Contact

 • Șoseaua Ștefan cel Mare, nr. 31
 • +40 (755) 455 444
 • bucuresti.lizeanu@natur-house.ro

Bun venit la Natur House București - Lizeanu!

Pierderea în greutate și controlul greutății reprezintă provocările cu care se confruntă tot mai multe persoane la nivel global. Dietele extreme și înfometarea nu sunt soluții viabile, deoarece nu oferă rezultate pe termen lung și dăunează grav sănătății. Natur House îți propune un program de reeducare alimentară, care are la bază un plan alimentar personalizat, în funcție de nevoile organismului și de stilul de viață al fiecărei persoane. Planul alimentar este completat de suplimente alimentare pe bază de extracte naturale din plante, fructe și legume.

Te așteptăm în centrul Natur House din București Lizeanu, pentru a beneficia de consultații nutriționale cu un specialist în nutriție. Toate consultațiile nutriționale sunt gratuite pe durata întregului program.

Milioane de persoane din întreaga lume au reușit să slăbească și să își mențină greutatea ideală prin intermediul metodei Natur House. Metoda Natur House nu este o simplă dietă, ci presupune dobândirea unor obiceiuri alimentare sănătoase și eliminarea comportamentelor alimentare dăunătoare. Acest program se adresează tuturor categoriilor de vârstă, începând cu copiii cu vârsta de peste 6 ani, adolescenți și seniori.

Programează-ți o consultație nutrițională gratuită la Natur House București Lizeanu și vei afla care este cea mai bună soluție pentru pierderea în greutate, în funcție de rezultatele obținute în urma analizei corporale detaliate efectuate la centru.

Specialiștii noștri

experți în nutriție și reeducare alimentară
lizzy_naturhouse-romania

Dorina Cioricaru

null
Nutriționist

Programează-te la Natur House București - Lizeanu

  Mesaj (necesar)